sábado, 15 de diciembre de 2012

EL MIRALL DE L'ALMA


Com la setmana passada la Natalia i l’Ana no van tenir temps de mostrar-nos alguns dossiers amb cançons varem repartir les dos hores de classe i a la primera elles ens varen ensenyar els seus dossiers i varem cantar cançons populars infantils. Va ser molt divertit i enriquidor perquè a la nostra futura professió necessitarem molt de bagatge musical per tal transmetre-ho als infants.

Per la segona hora de classe la Cira i jo vam preparar dos dinàmiques de grups. Aquest any amb el tema de la tria de centre, de ser el quart i últim any de carrera etc. hem estat molt estressats, per això varem pensar que seria molt idoni i oportú fer dinàmiques grupals en les que poguéssim treballar la autoestima i el coneixement d’un mateix. Per això la Cira va pensar fer una en la que els membres del grup havien de col.locar un paper dins un globus, al paper havíem d’escriure els nostres somnis propis. Després tiràvem els globus inflats a l’aire i en rebentàvem un, llegíem el paper en veu alta i havíem d’endevinar qui ho havia escrit. Aquesta activitat fomenta el coneixement entre els membres del grup i l’unió.

La segona activitat que vaig realitzar jo, va ser la d’escriure en un paper una cosa positiva de cada membre del grup, quan varem acabar, sortíem de un en un al mig del cercle i cada membre del grup llegia el que li havia posat. Tot eren coses boniques que afavoreixen l’autoestima, el bon enteniment del grup i l’amor i estima entre els companys. La segona activitat que vaig fer va ser la de explicar que en una caixa tenia un regal molt especial, el regal més bonic i preciós que podrien veure mai. Tot passaven d’un en un mirant l’interior de la capsa, dins hi havia un mirall, la cosa més bonica era el que es reflectia en aquell mirall...ells.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario